Alexander Skarsgard lehet A szürke ötven árnyalatának új főszereplője

2
206

alexander_skarsgardA hétvégén derült ki, hogy Charlie Hunnam – a hivatalos verzió szerint időbeosztási problémák végett – visszalépett E.L. James A szürke ötven árnyalata kötetének filmes adaptációjától, a stúdió pedig lázasan keresi az új főszereplőt, hiszen az eredeti tervek szerint jövő hónapban már kezdődne a forgatás.
A legújabb hírek arról számolnak be, hogy Alexander Skarsgård (True Blood – Inni és élni hagyni, Melankólia, Szalmakutyák) és Jamie Dornan (Árnyak verőfényben) a két legesélyesebb a szerepre, bár a listán szerepel még Theo James és Christian Cooke (Magic City – a bűnös város) neve is. Garrett Hedlund immár nem jöhet szóba, ugyanis éppen Angelina Jolie Unbroken című filmjét forgatja.
További hír a film kapcsán, hogy a stúdió megbízta Patrick Marber forgatókönyvírót, hogy kicsit csiszoljon a Kelly Marcel által megírt forgatókönyvön – a nem hivatalos verzió szerint egyébként ez volt az, amiért ami miatt Charlie Hunnam visszalépett a szereptől.
A filmet Sam Taylor-Johnson rendezi, a tervezett bemutatója 2014. augusztus 1.


2 HOZZÁSZÓLÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..