Alex Kurtzman a Van Helsing remake-ről

7
125

van_helsingMájusban látott napvilágot a hír, amiben az állt, hogy az Universal Alex Kurtzman és Roberto Orci pruducerekel, valamint Tom Crusie-zal a várható főszereben dolgozik a Van Helsing film remake-jén – Kurtzman most elárulta, hogy a terveik szerint távolról sem fog emlékeztetni a legendás szörnyvadász új filmje a korábbi – Hugh Jackman főszereplésével készült – alkotásra.
“Nos, nem akarok túl sokat kiadni, mivel tulajdonképpen még nagyon az elején vagyunk a beszélgetésnek, hogy mit-hogyan kellene csinálni. Ennek ellenére olyan érzésem hogy az Anthony Hopkins által a Draculában játszott Van Helsing egyfajta paródia inkább, a Hugh Jackman féle pedig szintén nem az igazi. Azt hiszem, ezek a filmek rengeteget fejlődtek azóta. A Sötét lovag hatalmas fordulópontja volt a szuperhős műfajnak. Teljesen a valósában gyökerezett, és ez az, amit én is csinálni szeretnék, anélkül, hogy feláldoznám a fantasy elemeket. Teljesen más franchise ugyan, mint a Batman, de ez az, amit tenni akarunk a Van Helsing-gel. And we’d love to do that with .”


7 HOZZÁSZÓLÁS

  1. A Van Helsing fantasy világában megvalósítani a Nolan-féle realitás-alapú drámai cselekményvezetést? Ez kissé azért paradoxon, nem? Mindenesetre ez a Kurtzman & Orci duo nem éppen egy dilettáns páros, szóval még az is lehet, hogy valami fogyaszthatót hoznak össze az alapanyagból… Na de hogy Tom legyen a főszereplő, az azért már mégiscsak egy kicsit sok(k)! 😀

  2. Azt azért szeretném tudni, hogy a páros szerint mégis milyen az igazi Van Helsing. Mert az biztos, hogy Bram Stoker nem egy bőrszerkós, nyílpuskával vámpírok hadát leszedő akcióhősnek írta meg a jó doktort, szóval ez a kijelentés, miszerint Hopkins paródia, Jackman pedig MÉG nem az igazi, nem is merek belegondolni, mi lesz még itt, főleg, hogy most Batman-párhuzamokról is beszélnek. Nincs azzal bajom, hogy akcióhőst csinálnak belőle, de könyörgöm, ne úgy állítsák már be, mintha az eredeti karakter is ilyen lenne…

  3. Crusie-nak inkább a Lestat a vámpírt kellene nagyon gyorsan leforgatni amíg nem öregszik ki belőle,bár erre semmi esély,és inkább betesznek helyette egy új tinisztárt úgy kb 95-ös évjárattal.Amúgy a Hugh Jackman féle film annak ellenére hogy csípem az aszit,nem sokat ér,a Hopkinsos meg nagyon is reális,csak ugye ma már nincs kereslet a nyugdíjas okkultistákra,helyettük vannak a szuperhősök.

  4. Azért Tom Cruise tett le egyest mást, ha a Született júlisus 4-énben nyújtott alakításáért Oscart kapott volna egy nyikk se történhetett volna senkitől.

    Amúgy a Van Helsingben nem tudom van-e még patron, de az tény, hogy a Jackman-es egy nézhető közönségmozinál nem több.

  5. én szerintem is elég sokat tett le többet mint életükben fognak a mai tinisztárok top gun ,született juliús 4-én ,mint a villám, jerry maguire egy pár példa ilyen filmekben nem sokk mai szinész fog játszani.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..