Néhány napja röppent fel a hír, hogy Alec Baldwin szerepet vállalt az új Joker-filmben, most a színész maga cáfolta a dolgot. A pletykák szerint Baldwin Bruce Wayne, alias Batman édesapját játszotta volna, az elképzelések alapján Donald Trump, az Egyesült Államok elnökének ’80-as évekbeli, üzletemberes stílusával ruházva fel (szegény) Thomas Wayne-t. Az egész onnan jöhetett, hogy Baldwin sűrűn bújik az amerikai elnök alteregójába a Saturday Night Live című műsorban, meglepően élethűen utánozva Amerika fura urát. Baldwin meglehetősen kétértelmű twitter üzenettel reagált, miszerint nem szerződött le a Joker-filmhez egy Trump-utánzat alakítására, majd az USA Today-nek adott interjúban tisztázta: egyeztetési problémák miatt nem vesz részt a filmben. Kár, mert jelenléte mindenképpen emelte volna a produkció fényét.

Tavaly bombaként robbant a hír, hogy Martin Scorsese Joker-filmet készít, Joaquin Phoenix-szel a címszerepben. Scorsese a produceri munkát vállalta fel, a rendezést a Másnaposok-trilógia direktorára, Todd Phillips-re bízta, aki egyben a forgatókönyv társírója is egyben. A stábhoz csatlakozott Robert de Niro és a Deadpool 2 “mázlistája”, Zazie Beetz is. A film eredettörténetet mesél el, a ’80-as években fog játszódni, és semmi köze nem lesz a DC univerzumához, jobban fog hasonlítani egy hamisítatlan Scorsese-filmhez: kőkemény és mocskos gengszterfilm lesz. A premier dátuma 2019. október 4, úgyhogy legfőbb ideje, hogy belekezdjenek már végre a forgatásba.NINCS HOZZÁSZÓLÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..