A Transformers franchise soron következő, hatodik filmje a jövő decemberben érkező Űrdongó spin-off lesz, aminek szép lassan kialakul a végleges stábja: a rendező székben ezúttal Michael bay helyett (producerként azért ő is ott lesz) Travis Knight (Kubo és a varázshúrok) fog ülni, a főszereplő Hailee Steinfeld és Jon Cena mellé épp ma csatlakozott be John Ortiz is.

Az Űrdongó filmhez érkezett már egy rövid szinopszis is: a film 1987-ben játszódik, amikor Űrdongó menekültként egy szeméttelepen rejtőzik – ott talál rá és éleszti újra őt Charlie (Steinfeld), aki épp most tölti be a 18. életévét és próbálja megtalálni a helyét a világban.

A Űrdongó spin-off remélhetőleg hoz egy kis vérfrissítést a sokak szerint kissé unalmassá váltó franchise-ba, amelynek ötödik része, a Transformers: Az utolsó lovag idén nyáron került a mozikba, és bizony nem remekelt túlzottan az amerikai mozikban: 44 milliós nyitóhétvégét és 130 milliós végeredményt hozott, ami egy 217 millióba kerülő filmtől azért nem túl jó.
Szerencsére a tengerentúli bevételi azért jól alakultak, így azokkal együtt így is bezsákolt 605 milliót…NINCS HOZZÁSZÓLÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..