Tom Hardy már 2012-ben, a Cicero című filmben is el szerette volna játszani a legendás gengszter, Al Capone szerepét, ám a projekt meghiúsulásával további négy évet várnia kellett, míg végül 2016-ban a a Josh Trank rendezésében készülő Fonzo filmben újra lehetőséget kapott Capone megformálására.

Tom Hardy naptára ugyan tele van jobbnál jobb projektekkel – köztük a Mad Max folytatása, a Tabu sorozat 2. évada – most, hogy a Venom forgatása véget ért, Tom Hardy maga jelentette be, hogy a következő filmje a Fonzo lesz.

A bejelentés a tőle megszokott módon, egy Instagram kép formájában jelent meg, egy rövid felirattal: “Time for Al Cap.”

A Fonzo Al Capone életének azt a szakaszát mutatja be, amikor 33 évesen börtönbüntetésre ítélték, majd büntetését megkezdve szifiliszt és gonorreát diagnosztizáltak nála, melyek miatt a börtönévei alatt teljesen elvesztette az épelméjűségét: a múlt jelenné vált számára, erőszakos és brutális tetteinek emléke folyamatosan kísértették.

A Fonzo forgatása jövő hónapban kezdődik New Orleans-ban, a hivatalos bemutató dátuma egyelőre nem ismert.NINCS HOZZÁSZÓLÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..