Akarjátok hallani Dwayne Johnson-t énekelni? Az Disney új, Moana című animációjában fogjátok.

1
443

MOANAMegérkezett az első kép a Walt Disney Moana című animációs rajzfilmjéhez, amelyben egy kalandvágyó Hawaii bennszülött hercegnő és egykor nagy hatalommal bíró félisten kalandjait követhetjük nyomon. Moana hangját egy helybeli zenei tehetségkutatón felfedezett 14 éves hawaii lány, Auli’i Cravalho fogja adni, míg a tetovált és jócskán elhízott félistenét maga a Szikla, Dwayne Johnson. És most kapaszkodjatok meg, a Szikla énekelni is fog a filmben…
Tartalom: Háromezer évvel ezelőtt a világ legnagyobb hajósai körbe hajózták a Csendes-óceán déli vízeit, és felfedezték Óceánia rengeteg szigetét. Egy idő után azonban az utazások váratlanul félbeszakadtak – és senki nem tudja, miért. Moana hercegnő, a kalandvágyó tinédzser azonban hajóra száll, hogy befejezze ősei félbeszakadt küldetését. Útja során megismerkedik egy egykor nagyhatalmú félistennel, Maui-val aki csatlakozik hozzá, és segít neki megbirkózni az óceán félelmetes szörnyeivel és a gyakran lehetetlennek tűnő helyzetekkel.
A film jövő novemberben érkezik a mozikba.

1 hozzászólás

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..