A Warner mégsem készíti el a Tarzan filmet

5
72

Alexander Skarsgard Jövőre két Tarzan film is érkezett volna. Az egyiket már forgatják motion-capture felhasználásával és Kellan Lutz lóghat az indákon. A Warner tervezetéből azonban nem lesz semmi, ennek oka a túlságosan is magas költségvetés. A stúdió már a Tarzan produkciós irodáját is bezárta. A helyzeten nincs mit csodálkozni, a Warner filmek 2013 sorra megbuknak, a Jack, az óriásölő leszereplése is eléggé fájdalmasan érintette őket, így kénytelenek voltak meghúzni a nadrágszíjat és átgondolni, hogy melyik filmre mernek nagyobb büdzsét megszavazni. Ám a projektről nem feledkeznek el teljesen, 2014-ben újra átgondolják, hogy látnak-e még fantáziát Tarzanban. Bizonyára erre akkor kerül sor, ha a konkurens alkotás szépen fogja termelni a dollármilliókat.
A főszereplő egyébként Alexander Skarsgard (a képen) lehetett volna, Jessica Chastain játszhatta volna Jane-t. Samuel L. Jackson egy polgárháborús veteránt keltett volna életre, aki Viktória királynő megbízásából utazik Kongóba. Jamie Foxx-ot is megpróbálták meggyőzni egy szerepre, de a színész nemet mondott. David Yates ült a rendezői székben.


5 HOZZÁSZÓLÁS

  1. Sosem fogott meg Tarzan figurája, ahogy A dzsungel könyve sem. Mind két regény főhőse számomra közömbös. Lehet bennem van a hiba.(?)
    Így elsőre nem bánom. De! Arra mondjuk kíváncsi lettem volna, hogy meg tudják e velem kedveltetni. Bár a Kellan Lutz féle verzió előtt még ott a lehetőség.

    Más:
    Inkább gyártsanak már egy jó Godzillát megint 🙂

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..