A Warner csak 2014-ben mutatja a 300: A birodalom hajnala filmet

7
69

Eva_Green_300 A Warner úgy döntött, hogy a 300: A birodalom hajnala fantasy-képregényfilmet mégsem mutatják be nyáron. Amerikában augusztus 2-től (nálunk augusztus 1-től) lehetett volna jegyet váltani, hogy lássuk, hogy Sullivan Stapleton miképp kaszabolja a gaz perzsa hódítókat. Egyúttal közzétették az új premierdátumot is, Noam Murro rendezése 2014 március 7-re került. A stúdió eléggé rizikósnak vélhette az augusztusi bemutatót, hiszen előfordul, hogy a közönség csalódik a felvonultatott nyári blockbusternek szánt popcornfilmekben és elmegy a kedvük a mozizástól. Az új időpont kiválasztásának az is szerepet játszott, hogy az első rész szintén márciusban került a filmszínházakba.

A stúdió egyúttal eltolta az All You Need Is Kill sci-fi bemutatóját is 2014 június 6-ra, ahol a Jonathan Liebesman által készített Tini Nindzsa Mutáns Teknősökkel kell megmérkőznie a box office lista első helyéért.


7 HOZZÁSZÓLÁS

  1. Ha még erőltettet is, azért várós és nem utolsó sorban okosan döntöttek a bemutatók eltolásával. Bár erről az eltolásról most a G.I. Joe jutott eszembe.

  2. Megbocsátható lépés, tekintetbe véve, mennyi alkotás jön a nyáron. Az első rész nagyszerű volt, s még ha nem is Snyder rendezi ezt, a forgatókönyvét ő pakolta le az asztalra. A többi már Murro-n múlik.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..