A Warcraft filmnek is lesz rendezői változata

0
1042

Az amerikai premier ugyan csak június 10-én lesz, a Warcraft mozifilm a nemzetközi területeken nagyon jól nyitott, ami elég önbizalmat adott Duncan Jones rendezőnek, hogy bejelentse, hogy egy rendezői változat is készül a filmet a filmből.
A rendező a Daily Beast-nek azt is elárulta, hogy a teljes vágás 2 óra 40 perces, azaz a mozikba kerül változathoz képes 40 perc extrát tartalmaz. A hiányzó jelenetekhez konkrét leírást ugyan nem kaptunk, Jones azonban annyit elárult, hogy az egyik közülük egy érdekes szállal kötődik a korábbi filmjeihez.

“Van ez a nagyon édes, nagyon tehetséges Chesney Hawks nevű srác, aki az “I Am The One And Only” című slágert írta – ezt felhasználtuk a Hold-ban egy ébresztő hangjaként, és a Forráskód” target=”_blank”>Forráskódban is egy telefon csengőhangjaként. A Warcraft filmben a szám egy bárd előadásában zendült volna fel, azonban sajnos ezt a jelenetet nem tudtuk bent tartani a végső vágásba. Szerintem zseniális lett ez a középkori változat, de balszerencsémre ezt egyedül én gondoltam így.”

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ