A Transformers írói folytatják A csodálatos Pókembert

4
135

A csodalatos Pokember poszterBár csak július 2-án kerül a mozikba A csodálatos pókember, a Sony Pictures máris bejelentette, hogy elkezdtek dolgozni a folytatásán, amely forgatókönyvének megírásával az Alex Kurtzman-Roberto Orci párost (Transformers: a bukottak bosszúja, Star Trek) bízták meg.
“Hatalmas Pókember rajongóként nőttük fel, így olyan nekünk ez a lehetőség, mintha a Szent Grált adta volna valaki a kezünkbe.” – nyilatkozta a páros. “Nagy tetszik nekünk az irány, amely felé a Sony és a film készítői vezetik a Peter Parker/Pókember mítoszt, hihetetlenül izgatottak vagyunk, hogy a legendás franchise részéve válhatunk”
Matt Tolmach producer ehhez a következőt tette hozzá: “Alex-nek és Bob-nak egyedülálló tehetsége van a nagyszerű karakterek és lenyűgöző akciójelenetek írásához, ami tökéletessé teszi őket a Pókemberhez. Már régóta a barátaink, és nagyon lelkesek a franchise miatt.”
A papírforma szerint A csodálatos Pókember 2. forgatása 2013 leső negyedében kezdődik és 2014. május 2-án, éppen 2 évvel az elsőt követően kerül a mozikba.


4 HOZZÁSZÓLÁS

  1. Csatlakozok Isu-hoz. Ráadásul Transformers… a második mondjuk elviselhetőbb volt (sőt Megan Fox, meg 1-2 szereplő visszatérése és a robot miatt meg is kedveltem), mint a 3. rész, de remélem nem valami “robbantsunk fel mindent” kategória lesz, bár az inkább Bay-nél szokott lenni. Az első pókember jónak ígérkezik. Majd meglássuk, hol van még 2014… 😀

  2. A Star Trekkel inkább büszkélkedhetnek, mégha az is csak egy közepesen jó blockbuster szkrpit, de a Transformers 2 szövegkönyve az egyik legostobább, amit az elmúlt években szerencsém volt látni.

  3. Én is előbb szeretném látni az első részt, ami jónak ígérkezik, aztán meglátjuk. 🙂 nem volt olyan rossz a Transzformers 2 sem, sajnálom hogy Megan Fox kikerült a 3. részből. Ami A Csodálatos Pókembert illeti, ez az új irány, és hogy Parker (Pókember) első szerelmét berakták a történetbe jó, nagyon jó. Örülök hogy már a folytatást tervezik és készítik elő hogy következő évben elkészülhessen, és remélem jó lesz a második rész is. A Star Trek is nagyon jó volt és ott volt nagyon, és garancia a jó történetre és a sikerre.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..