A Thor: Ragnarokban kiderülhet, Hulk vagy Thor a keményebb legény

0
595

hulk-thorBár a Bosszúállók: Ultron kora végén Hulk látszólag lekerül a térképről, pár hónapja köztudott, hogy a Thor: Ragnarokban-ban komoly szerepet fog kapni, és egy hosszú közös útra indul a germán mitológiából a képregényekbe tévedt viharistennel.
A két nagy erejű bosszúálló pár alkalommal már összeakaszkodott, ám igazán komoly csatára kettejük eddig még nem került sor, pedig a rajongók minden bizonnyal kíváncsiak lennének rá, vajon képes lehet-e a legendás harci kalapáccsal felfegyverzett Thor legyőzni a látszólag megállíthatatlan zöld szörnyetege. Mark Ruffalo a Daily Mail-nek adott interjújában elhintette, hogy a Thor: Ragnarokban valószínűleg pontot tesznek a kérdésre.

“Igazából nem tudok sokat róla, de azt hiszem, Thor és Bruce Banner egyfajta haverok lesznek. De minden bizonnyal harcolni is fognak. Kétség sem fér hozzá – mindenki azt akarja, hogy egyszer megküzdjenek egymással.”

Bár a filmről a 2017. novemberi bemutató tükrében korai még konkrétumokat várni, Ruffalo a tartalomhoz is adott egy kis útmutatót:

“Úgy tudom, a Germán mitológiából ismert Ragnarok-ról szól, egyfajta világvégéről a Marvel Univerzum Thor-t érintő részében. Ez amúgy is elég népszerű téma manapság a filmekben.”

A germán mitológiában a Ragnarok tényleg egyfajta világvége, amelyben Asgard istenei és a Loki által vezetett fagyóriások összecsapnak, és miközben mindkét fél hatalmas veszteséget szenved – Odin, Thor és Loki is meghal -, az egész világukat is a pusztulás közelébe taszítják. Hogy ebben milyen szerepet szánnak Hulk-nak, gőzünk sincs…

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ