A Terminator franchise új tulajdonosa pedig….

0
77

TerminatorNéhány napja beszámoltunk róla, hogy az aukció utolsó napján a Sony is megtette az ajánlatát a The Halcyon company által kiírt, a Terminator franchise komplett birtoklásáért meghirdetett pályázatban. A versenytársa a Lionsgate volt, akinek az ajánlata nyilvánosságra is került – 15 millió + 5% részesedés a későbbi haszonból. Ez az összeg annak ismeretében, hogy 2007-ben a franchise 30 millióért került a Halcyon tulajdonába, igen kevésnek tűnt, így joggal gondolhatta mindenki, hogy a Sony túl fogja szárnyalni őket, és az ő stúdiójának égisze alatt fog folytatódni John Connor és a Skynet háborúja. És most folytassuk a címben elkezdett mondatot:
…. nem más, mint egy Pacificor nevű befektetési társaság: ugyanaz, aki csődbe vitte a Halycon-t, és aki ellen ők pert is indítottak zsarolás, vesztegetés és csalás vádjával, 30 milliós kártérítést követelve. A vételár pedig 29,5 millió dollár. Hogy mi van ennek a zavaros ügynek a hátterében, azt nem lehet tudni, a mozinézőknek viszont biztosan nem kedvez az új tulajdonos, gyanítom, hogy nem mostanában látunk új Terminator filmeket…


NINCS HOZZÁSZÓLÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..