Bár hosszú évek teltek el azóta, hogy említésre méltó hír érkezett Arnold Schwarzenegger Ikrek vígjátékának folytatásáról, úgy tűnik, mégis lesz valami a filmből.
A TerminatorFans.com beszámolója szerint ugyanis Schwarzi a nemrég megtartott “An Experience with Arnold Schwarzenegger” című rendezvényen elárulta, hogy az egyre ígéretesebbnek tűnő Terminator 6. után azonnal neki is fog látni a Hármasikrek (Triplets) címet kapott folytatás forgatásának.

Ha minden igaz, a sztori a már korábban is ismertetett felállásban fog készülni, azaz az ikrek (Danny DeVito és Arnold Schwarzenegger) felfedezik, hogy van egy harmadik testvérük is (Eddie Murphy), aki ha lehet, még jobban különbözik tőlük, mint ők egymástól.

A Hármasikrek forgatókönyve elvileg már készen van, a rendezői székben az eredeti Ikrek-et is készítő Ivan Reitman fog ülni – most már tényleg csak el kellene kezdeni…

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..