A Disney-nél lassan már megszokottnak tekinthető rendező-lelépés után ismét a Star Wars: Az ébredő Erő rendezője, J.J. Abrams tér vissza, hogy elkészítse az Star Wars trilógia befejező, 9. részét.
A Star Wars: Az utolsó Jedik lassan már a mozikba kerül, Chris Terrio forgatókönyvíró közben pedig gőzerővel dolgozik az utolsó részen, amiről az a hír látott napvilágot, hogy

a franchise eddigi összes filmjét egyesíteni fogja.

A hír a Reddit egyik felhasználójától származik, ami első blikkre nem tűnhet túl hiteles forrásnak, emberünk azonban egy fotót is megosztott magáról, amin J.J. Abrams-szel és Chris Terrio-val beszélget, azaz könnyen elhihető, hogy a lenti beszélgetés tényleg megtörtént.

“Azt mondták, hogy (a Star Wars 9.) nagyon merész, és tele lesz óriási meglepetésekkel. Olyan benyomásom volt, hogy JJ. úgy érzi, fel kell egy kicsit frissíteni a korábbi nagy Star Wars pillanatokat a modern közönségnek is, és úgy érződik, hogy teljesen szabad kezet kapott abban, hogy mit csináljon – Kathleen (Kennedy, a Lcasfilm elnöke) és Pablo (Hidalgo, a Lucasfilm tartalmi igazgatója) szemmel láthatólag nem avatkozik bele a munkájába. A 9. az a rész lesz, amelyik mindhárom trilógiát egyesíteni fogja. Ez minden, amit elárultak.”

A Star Wars rajongók az eddigi filmeket két részre szokták osztani: OT (“Original” Trilógia – a klasszikusok) és PT (Prequel, azaz előzmény Trilógia – a második, sokat által gyűlölt trilógia), és sokan beszélnek arról, hogy kicsit olyan nekik az egész, mintha két különböző univerzumban játszódnának az ezeken belüli filmek. A riport készítője ezt is figyelembe vette:

“Kicsi aggódtam, hogy a kérdéseimre adott válaszok a régi vagy az új trilógiára vonatkoznak-e. Chris az eredeti trilógiáról beszélt, én azonban mondtam neki, hogy az én belépési pontom a Star Wars-ba az előzmény trilógia volt. Megkérdeztem róla, hogy ennek az elemei is felbukkannak-e majd a 9-ben, és azt mondta, hogy igen, minden rész benne lesz. Állítása szerint teljesen meg fog győzni minket arról, hogy ez az egész ugyanabban az univerzumban játszódik.”

Kíváncsian várjuk, mi fog ebből kisülni…1 hozzászólás

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..