A Disney-nél lassan már megszokottnak tekinthető rendező-lelépés után ismét a Star Wars: Az ébredő Erő rendezője, J.J. Abrams tér vissza, hogy elkészítse az Star Wars trilógia befejező, 9. részét.
A Star Wars: Az utolsó Jedik lassan már a mozikba kerül, Chris Terrio forgatókönyvíró közben pedig gőzerővel dolgozik az utolsó részen, amiről az a hír látott napvilágot, hogy

a franchise eddigi összes filmjét egyesíteni fogja.

A hír a Reddit egyik felhasználójától származik, ami első blikkre nem tűnhet túl hiteles forrásnak, emberünk azonban egy fotót is megosztott magáról, amin J.J. Abrams-szel és Chris Terrio-val beszélget, azaz könnyen elhihető, hogy a lenti beszélgetés tényleg megtörtént.

“Azt mondták, hogy (a Star Wars 9.) nagyon merész, és tele lesz óriási meglepetésekkel. Olyan benyomásom volt, hogy JJ. úgy érzi, fel kell egy kicsit frissíteni a korábbi nagy Star Wars pillanatokat a modern közönségnek is, és úgy érződik, hogy teljesen szabad kezet kapott abban, hogy mit csináljon – Kathleen (Kennedy, a Lcasfilm elnöke) és Pablo (Hidalgo, a Lucasfilm tartalmi igazgatója) szemmel láthatólag nem avatkozik bele a munkájába. A 9. az a rész lesz, amelyik mindhárom trilógiát egyesíteni fogja. Ez minden, amit elárultak.”

A Star Wars rajongók az eddigi filmeket két részre szokták osztani: OT (“Original” Trilógia – a klasszikusok) és PT (Prequel, azaz előzmény Trilógia – a második, sokat által gyűlölt trilógia), és sokan beszélnek arról, hogy kicsit olyan nekik az egész, mintha két különböző univerzumban játszódnának az ezeken belüli filmek. A riport készítője ezt is figyelembe vette:

“Kicsi aggódtam, hogy a kérdéseimre adott válaszok a régi vagy az új trilógiára vonatkoznak-e. Chris az eredeti trilógiáról beszélt, én azonban mondtam neki, hogy az én belépési pontom a Star Wars-ba az előzmény trilógia volt. Megkérdeztem róla, hogy ennek az elemei is felbukkannak-e majd a 9-ben, és azt mondta, hogy igen, minden rész benne lesz. Állítása szerint teljesen meg fog győzni minket arról, hogy ez az egész ugyanabban az univerzumban játszódik.”

Kíváncsian várjuk, mi fog ebből kisülni…



1 hozzászólás

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..