A Sony főnöke durván beszólt a Szellemirtók reboot ellenzőinek

6
1625
Szellemirtok-noi-valtozat

Szinte nincs olyan reboot vagy remake bejelentés, ami ne csapná le a biztosítékot az eredeti film rajongói körében, amikor azonban kiderült, hogy A szellemirtókból nemhogy reboot, de ráadásul egy női főszereplős változat készül, a szokásosnál is nagyobb felháborodás kísérte a próbálkozást. Tom Rothman, a Sony Pictures vezetője a közelmúltban a The Hollywood Reporter-nek adott interjút a készülő film kapcsán, és amikor a filmet ellenző rajongócsoportok jöttek szóba, nem túl szalonképes választ adott.

“Mindenki azt hiszi, hogy egy női Szellemirtókat készítünk, de én meg azt mondom: “Nem, mi egy vicces Szellemirtókat fogunk csinálni”. Igen, négy nővel. Teljesen eredeti ötlet. Nyöszöröghettek és összehugyozhatjátok az egész internetet – a szexista kommenteitekkel -, de tudjátok mit, b**-djatok meg.”

Ennyi. Azt hisszük, Tom Rothman egy új szinte emelte a közönséggel történő kommunikációt.
Mit gondoltok?

6 HOZZÁSZÓLÁS

 1. Ez egy igazgato szajabol MEGENGEDHETETLEN es azt mondom h b@szodjon meg o! Ezek utan ha 10 pontos film lenne se ulnek be ra. Szellemirtokbol csinal egy olyan filmet aminek zs ribik a foszereploi meg a dagadt csaj az SERTO az elozo filmekre nezve is. Ez egy rohej!!!!! Ez a film a vasarnapi koca mozisoknak keszul es nem kivanom, de tuti buko lesz.

  • Senki nem mondta, hogy kötelező megnézni. És elmagyaráznád kérlek, hogy miért sértő, hogy nők vannak főszerepben? Egy film lehet ugyanolyan szórakoztató, akkor is, ha nők kapják a fontosabb szereoeket. Lehet, hogy ez régebben kevés női főszereplővel forgattak filmet, de szokj hozzá, mert manapság egyre több és több alkotásban fosz nőket látni a fő karakterek szerepében. A röhej az, hogy szűklátókörű és előitéletes vagy. Miért hatna negatívan az előző filmekre az, hogy a te szóhasználatoddal élve “dagadt” nő szerepel a remakeben? Szerintem te sem lennél túl boldog, ha a szakmában amiben tehetséges vagy néhány idióta nem hagyna kibontakozni, csupán azért, mert nem nézel ki tökéletesen. Nem beszélve arról, hogy akiket te leribancoztál, elismert színésznők a vígjátékok világában. De téged legalább nem fenyeget a veszély, hogy elkáromkodd magad azért, mert felidegesítettek az olyan ostoba és szexista emberek, akik elítélnek valakit a testsúlya miatt, hiszen te is ebbe a kategóriába tartozol.

   • Először is tanuld meg értelmezni a írásomat, semmi olyant nem írtam, hogy bármi gondom lenne úgy általában a női főszereplőkkel, az pláne nem igaz, hogy M.M.-t azért ítélném el, mert kövér. Nem, az igazság az, hogy ezen hölgyek filmjei egy rakat nagy büdös kaksit nem érnek, kb egyszer sem tudtam egyik filmjüket sem végignézni, még a barátnőm sem, akinek amúgy bejönnek az olyan bárgyú filmek melyekben ezen hölgyemények is szerepelnek. M.M csak szimplán idegesítő minden filmjében, a “zs” jelző nem szeretném firtatni, talán mögé látsz. A Szellemírtók egy kult film, a manapság oly divatos remake-nek előbb-utóbb áldozatul esett volna, csak egy remake film attól lesz jó, hogy az elődöt tiszteletben tartva megfűrszerezi valami plusz-szal az egészet, pl: Evil Dead, nem szokásom előre elítélni egy filmet, de bocsáss meg, ez szerintem full röhej, hogy a Szellemírtókból egy girlpower filmet csinálnak (szerintem az ötlet is gáz) pláne olyan színészekkel akiknek a bárgyú vígjátékoknál nem sikerült normálisabb filmeket produkálni…

 2. A megszólított “rajongócsoportok” nagyon egyszerűen véleményt nyilváníthatnak: nem nézik meg a filmet a moziban, és nem veszik meg DVD/BD-n. A stúdió majd elkönyvel 100-200 millió buktát rajta, aztán Tom Rothman elgondolkodhat, hogy talán mégsem volt jó ötlet ez a film, illetve a stílusán is van még mit csiszolni.
  (Én speciel eddig sem akartam moziban megnézni, de ezután meg pláne nem fogok pénzt kiadni, hogy lássam 🙂 )

 3. reboot őrületet marhaságnak tartom, ilyen filmeket tuti nem moziba nézek meg, ha megnézem …
  hogy ilyen stílusban beszél, azt meg nem értem; nem igazán motiváló stílus …

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ