A rajongóknak készült az Amerika kapitány

2
288

Amerika Kapitány: Az első bosszúállóAz Amerika Kapitány: Az első bosszúálló nemzetközi mozibemutatója július 22-én lesz, Chris Evans, a film sztárja pedig igyekszik meggyőzni a rajongókat arról, hogy érdemes lesz jegyet váltaniuk a filmre:
“Nagyon fontos, hogy mindent összevetve a rajongók számára készítettük a filmet. Ha ők nem boldogan távoznak a film végén, akkor célt tévesztettünk. Annyi kutatómunkát végeztünk a képregények terén, amennyit csak lehetséges, de ugyanakkor megpróbáltunk belevinni valami egyedit is. Ez egy eredeti történet. A legtöbb képregény azután zajlik, hogy Amerika kapitánnyá vált, így ebből a szempontból volt egy kis szabadságunk. Viszont biztosan vagyunk benne, hogy jól elvégeztük a házi feladatot.”
A színész beszélt arról is, milyen kihívások elé állította Steve Rogers karaktere:
“Egy ikonikus karakert akartunk létrehozni, de elég nehéz azonosulni egy piros-fehér-kék ruhás sráccal. Nem is sikerült teljesen, amíg be nem kosztoltuk a kezünket a forgatókönyvvel, és nem lett kész pár jó jelenet, ami láttán már azt mondhattam: “Ember, tényleg eljátszom a srácot”. Most már teljesen érzem a karaktert, sokkal több, mint egy pajzs és egy maszk.”
Chris Evans elárulta azt is, hogy komoly kétségei voltak a szerepet illetően, de most már örül, hogy elvállalta:
“Nem cserélném el a filmet semmi kedvéért. Nagyon örülök, hogy így döntöttem”2 HOZZÁSZÓLÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..