A Prometheus 2 miatt csúszik az Alien 5. is

2
678

alienRidley Scott és Neill Blomkamp szoros együttműködés mellett, egymással párhuzamosan akarta leforgatni a Prometheus folytatását illetve az Alien 5-öt, a Bloody-Disgusting információ szerint azonban a 20th Century Fox stúdió úgy döntött, a Prometheus 2 kapja a nagyobb prioritást, és megvárják a film bemutatóját, mielőtt elkezdenek foglalkozni az Alien filmmel.
Amikor múlt hónapban kiderült, hogy a Prometheus csúszik egy évet, még reménykedtünk benne, hogy 2017-ben két Alienes filmet is láthatunk, Blookamp azonban úgy tűnik, csak 2017-ben állhat neki az Alien 5 forgatásának és az szerencsés esetben is csak az azt követő évben érkezhet meg a mozikba. A film kapcsán korábban már beszéltek Michael Biehn, azaz Hicks visszatéréséről is (több vázlatképen fel is bukkant), a színész azonban ezt most cáfolta, állítása szerint sem forgatókönyvvel, sem ajánlattal nem kereste meg egyelőre a stúdió.
Várjuk a további híreket.2 HOZZÁSZÓLÁS

  1. Jó hogy cáfolta Michael Biehn a visszatérésének hírét, hisz eleve még nagyon kezdeti stádiumban van az 5. Alien, még ha el is kezdtek foglalkozni a forgatókönyvvel.
    Hát nem tudom, mit várjak az 5. Alien filmtől, azt tudom kíváncsian várom ha elkészül.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ