A producerek továbbra is Sam Mendes-t akarják a Bond filmek rendezőjének

4
66

sam_mendesSam Mendes már korábban elmondta, hogy színházi elkötelezettségei miatt egyelőre nem is gondolhat arra, hogy újabb James Bond filmet rendezzen, ugyanakkor ha letudta a színdarabokat az ajtaja nyitva áll. De ő nem az a fajta rendező, aki szereti ismételni önmagát. Barbara Broccoli és Michael G. Wilson producerek azonban nem adják fel.
“Vissza fogjuk csábítani. Nem adjuk fel a reményt. Lehet, hogy nem a következő részre, de mindenképpen rá fogjuk beszélni egy folytatásra.” – mondta Broccoli, Wilson pedig hozzátette, jelenleg is egyeztetnek a rendezővel és remélik, hogy lát még fantáziát egy 007-es film ledirigálásában.


4 HOZZÁSZÓLÁS

  1. Meghiszem azt, hogy vissza szeretnék csábítani, aki nemcsak kritikailag hozott össze egy nagy elismerésre méltó mozit, de még a jegypénztáraknál is minden várakozást felülmúlóan teljesített. Bár gondolom inkább utóbbi ok miatt szeretnék visszakapni.))

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..