Korábban már írtunk róla, hogy a kritikusokkal szemben a nézőknek nagyon nem tetszett Jennifer Lawrence anyám! című filmje, és ezt jócskán megerősítette a film hétvégi bevétele is, ami nem éppen a Lawrence filmjeitől megszokott számokat hozta.
A Paramount Pictures-nél azonban mégsem gondolják úgy, hogy hibáztak volna, Megan Colligan, a stúdió marketing és forgalmazói igazgatója pedig el is magyarázta, hogy miért:

“Ez a film egy nagyon merész vállalkozás. Egy olyan rendezőről (Darren Aronofsky) és egy olyan színésznőről beszélünk, akik a szakmájuk csúcsán vannak. Közösen készítettek egy olyan filmet, ami szándékosan merész volt. Mindenki eredeti filmeket akar, és mindenki a Netflix-et élteti azért, mert olyan sztorikat is elmesél, amiket más nem akar. Ez a mi változatunk erre. Nem akarjuk, hogy az összes filmünk biztonságra utazzon. És teljesen rendben van, ha néhány embernek nem tetszik.”

Tetszik, vagy nem tetszik az anyám!, a stúdiónak ez a hozzáállása pedig igenis szimpatikus nekünk. Örüljünk neki, hogy a tömegével érkező folytatások és remake-ek mellett eredeti sztorikat is hoz valaki a mozikba, még akkor is, ha ezzel esetleg a bevételek kiesését kockáztatja.
Respect!

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..