A Parajelenségek 5 lesz a sorozat utolsó része. Képek.

0
604

Idén ősszel a végéhez ér a 2009-ben útjának indított és műfajában elsöprő sikert aratott Parajelenségek (Paranormal Activity) sorozat – a Paranormal Activity: The Ghost Dimension eredetileg márciusban került volna a mozikba, azonban a Paramount egy kicsit szerette volna közelebb hozni Halloween-hez, így végül október 23-án kerül az amerikai mozikba.
A franchise lezárását Jason Blum producer jelentette be: “A végéhez ért. Ez lesz a finalé. Még azelőtt eláruljuk, hogy a mozikba kerülne. Nem akarjuk ezt a horror franchise-ot a padlóra küldeni, inkább maradjon megbecsült része a kultúra ezen időszakának.”
A 2009-es Paranormal Activity – Mi történik, miközben alszol? 15.000 dolláros költségvetésből készült és közel 200 milliós bevétel ért el világszinten, ám a franchise már a második résztől hanyatlani kezdett, a 2014-ben bemutatott Parajelenségek: A megjelöltek már csupán 90 milliót hozott a konyhára, igaz, még így is bőven nyereséges lett az 5 milliós büdzsé tükrében.
Blum elárulta, hogy a Parajelenségek 5-ben a rajongók végre válaszokat kapnak minden kérdésere, a család háttértörténetére és Toby kinézetére is fény derül.
A Paranormal Activity: The Ghost Dimension egy új családra fókuszál, akik egy új házba költözve felfedeznek egy videokamerát és szalagokkal teli dobozt a garázsban. Minden alkalommal, amikor a kamerán keresztül tekintenek körbe, szellemeket látnak maguk körül, köztük Katie-et és Kristi-t.
A filmben Katie Featherston visszatér szerepébe, valamint az első alkalommal 3D-ben lesz megtekinthető a film.


Parajelenségek 5 (Paranormal Activity: The Ghost Dimension) képek
NINCS HOZZÁSZÓLÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ