A Narnia Krónikái 4. – Az ezüst trón újraindítja az egész sorozatot

0
10628

2005-ben kezdték el vetíteni a mozik a C. S. Lewis regénysorozata alapján készült Narnia-filmeket, ám a kezdeti siker után igazi mélyrepülés következett, és a 2010-ben bemutatott Narnia krónikái – A Hajnalvándort már csupán a nemzetközi területek mentették meg attól, hogy katasztrofális bukás legyen belőle. Pedig ez még csak a 3. része volt a 7 részesre tervezett sorozatnak.
Néhány év kínos hallgatás után 2013-ban reppent fel egy hír, hogy már írják a Narnia Krónikái 4. – Az ezüst trón forgatókönyvét, ám ezt követően megint teljes csend lett a projekt körül – egészen mostanáig.
Mark Gordon producer a napokban ugyanis elárulta, Az ezüst trón a teljes franchise-ot reboot-olni fogja. Amikor rákérdeztek, hogy a sorozat korábbi főszereplői közül visszatér-e bárki, a következő választ adta:

“Reméljük, hogy nagyon rövid időn belül el tudjuk készíteni a filmet. Nagyon izgatottak vagyunk miatta. A válaszom nem, egy teljesen új franchise-ot építünk. Teljesen új karakterek lesznek, más rendezők, és egy másik csapat fogja elkészíteni.”

Gordon hozzátette, hogy az új karakterek szintén Lewis regénysorozatából lesznek kiválasztva, de az előző filmekben nem találkozhattunk velük. Nem árt tisztában lenni azzal, hogy a két rész között a Földön eltelt egy év alatt Narniában több évtized múlt el, így a karakterek cserélődése nem feltétlenül jelent szakadást a történetben. A sztori szerint Aslan két gyereket küld Caspian király eltűnt fia, Rílian herceg felkutatásra.

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ