A megacápa visszatér – Mega Shark vs Mecha Shark

9
631

mega_shark_vs_crocosaurus_poszterIgazi zászlóshajóra lelt a Megacápa sorozatban a trashfilmjeiről híressé vált The Asylum forgalmazó – a Megacápa az óriáspolip ellen és a Megacápa az óriáskrokodil ellen után újabb ellenfelet szállítanak a legyőzhetetlennek tűnő kreaturának, ezúttal Godzillához és King Konghoz hasonlóan saját maga robot változatával kell szembe szállnia, amit egy titkos kormányprogramban alkottak meg, hogy végre elpusztítsák a sok gondot okozó teremtményt.
“A rajongók hihetetlen fanatizmussal reagáltak a Megacápa franchise-ra” – nyilatkozták a stúdiónál. “Egy igen meggyőző online petíció alapján rájöttünk, hogy Megacápa immár önálló életet él. Megacápa sütikről, játékokról és ruházati termékekről kapunk napi rendszerességgel képeket, és úgy gondoltuk, itt az ideje, hogy megvívja a harcát az ikonikus Mecha-szörnnyel.”


9 HOZZÁSZÓLÁS

  1. Hogy lehet szeretni az ilyesmit? Semmi bajom a szörnyes filmekkel, de legalább minőségin lenne elkészítve. De sajnos az eddigiek sem azok voltak. Kész vicc ez az egész.

  2. Ez fáj… xD Inkább hagyják ezt… Mikor lesz egy olyan, hogy az óriási csiga harcol, a mega pillangó ellen, komolyan… 😀 Vagy elég lenne, hogy Godzilla 2 és egy Chuck Norris meccs 😀 Én ezzel is megelégednék.

  3. nekem továbbra is az a véleményem, hogy valamilyen megmagyarázhatatlan oknál fogva megéri elkészíteni ezeket a filmet. ha nem érné meg, nem csinálnák.
    és őszintén: ki tud ellentmondani egy megacápa-sütinek? 🙂

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..