Bár lassan 15 év telt el azóta, hogy a Wesley Snipes főszereplésével készült Penge francise utolsó filmjét láthattuk, úgy tűnik, a Marvel továbbra is lát még potenciált az azóta még a sittet is megjárt színészben, illetve az általa létrehozott karakterben, a Vice információ szerint ugyanis a stúdió két újabb projektről van komoly tárgyalásban vele.

“Rengeteg megbeszélés zajlik mostanában, és nagyon örülünk neki, hogy úgy tűnik, újra feltámadt az érdeklődés iránta. Két olyan projektet is terveztünk, ami tökéletesen illeszkedik ebbe a világba, és ha sikerült a közönség elé vinni őket, komoly problémát okoz majd az embereknek, hogy eldönték, melyiket szeretik jobban.”

A Penge filmek a maguk idejében szép sikert arattak, most azonban, hogy immár a Marvel zászlója alatt készülhetnek az újabb projektek, egy egészen más ligába kerül az egész franchise, ami alapvetően egy remek hír, azonban a film(ek) tényleges mozikba kerülésének idejét tekintve már nem annyira.

“A Marvel vezetői és a csapatom immár két éve beszélünk róla. Mindenki nagyon lelkes, de nekik egy nagyon komoly üzletágat kell vezetniük, és még sok mindent le kell tisztázni, mielőtt megvalósításra kerülhet a dolog… de ha ez megtörténik, és most tényleg figyeljetek rá, amit mondok, amit eddig tettünk, az csupán gyerekjáték ahhoz képest, amit most tenni fogunk…”

Wesley Snipes már korábban sem rejtette véka alá, hogy nagyon szívesen visszatérne a szerepbe, és az elhangzottak alapján nagy a valószínűsége, hogy amennyiben a Penge projekt újraéled, az ismét az ő főszereplésével fog megtörténni.NINCS HOZZÁSZÓLÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..