A kritikusok imádják, és egyes vélemények szerint akár teljesen új irányt is szabhat Jennifer Lawrence karrierjének az Amerikában a héten debütált anyám! (A magyar mozibemutató csak október 19-én lesz).
Úgy tűnik azonban, hogy a film egyike azon alkotásoknak, melyek tovább tágítják a kritikusok és a nézőközönség között tátongó szakadékot, hiába ugyanis a remek értékelések, a nézők egyenesen utálják a filmet – a Rottentomatoes-ra beérkezett szavazatok szerint a nézők mindössze 42%-án tetszett,

a CinemaScore-on pedig a létező legrosszabb értékelést, F-et kapott a nézőktől.

A CinemaScore közel 40 éve gyűjti össze a közönség véleményét a filmekről, és az egyik legmegbízhatóbb forrásnak tekinthető a filmek értékelését tekintve.
Hogy legyen némi támpontunk, az elmúlt 10 évben olyan filmek kaptak “F” értékelést, mint például a Lindsay Lohan főszereplésével készült 2007-es Tudom ki ölt meg, a 2008-as Katasztrófafilm című paródia vagy a 2009-es Cameron Diaz és James Marsden főszereplésével készült A doboz.

Ezek után kíváncsian várjuk a hétvégi bevételi eredményeket…

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..