Múlt hónapban egy remek hír érkezett az Indiana Jones 5-tel kapcsolatban, miszerint Spielberg egész biztosan Harrison Ford főszereplésével készíti el a filmet – a folytatás kapcsán tegnap is kaptunk egy új információt, ami azonban már nem feltétlenül tartozik a “jó hír” kategóriába.
Frank Marshall producer a Variety riporterével ült le egy beszélgetésre, ahol elárulta, a hogy a soron következő film a korábbi részekhez képest elég sokat kritizált Indiana Jones és a kristálykoponya királysága direkt folytatása lesz. Csak remélni tudjuk, hogy ez nem azt jelenti, hogy kedvenc régészprofesszorunk megint valami földönkívüliekkel kapcsolatos ügybe keverik – hagyjuk már meg ezeket a babérokat az erre szakosodott Mulder ügynöknek…

Aminek viszont örülünk, az az, hogy a Walt Disney elnöke után Marshall is megerősítette, hogy eszük ágában sincs lecserélni Harrison Ford-ot:

“A sztori a legfontosabb dolog. Nem fogjuk meglépni a Bond-os dolgot, sem a Jason Bourne sem az Indiana Jones sorozatban. Ezek ikonikus karakterek, akiket kizárólag ezek a színészek játszhatnak el.”

Mit gondoltok, jó ötlet a kristálykoponya sztoriját folytatni, vagy szívesebben felejtenétek el azt a filmet?

4 HOZZÁSZÓLÁS

  1. Mi a baj a kristálykoponyás résszel…? Vki árulja már el…sztem a frigyládás rész után az a legjobb, nekem nagyon bejött, végig tök izgalmas, misztikus, tele poénokkal, izgalmas helyszínekkel, lendületes stb.. én személy szerint nem bánom, ha annak a folytatása következik.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ