Június elején már érkezik a mozikba a Jurassic World: Bukott birodalom, aminek “főgonosza” egy az előző részhez hasonlóan génmanipulációval megtervezett ős-szörny, Indominus Rex helyett ezúttal Indoraptor.

Bár kétség nem fér hozzá, hogy a film a 2015-ös Jurassic World-höz hasonló sikereket fog elérni, az, hogy a készítők újra a hibrid-dinó kártyát húzták elő, nem valami kreatív megoldás, és valószínűleg Colin Trevorrow rendező is érzi, hogy harmadszorra már igen szánalmas lenne elsütni ez ötletet.

“A harmadik filmben szeretnék egy kicsit visszatérni a paleontológiából ismert vadállatokhoz, a valódi dinoszauruszokhoz és azok viselkedéséhez” – nyilatkozta a rendező a Total Film magazinnal.

A Jurassic World 3-nak a napokban már a bemutatóját is kitűzték, ha minden rendben megy, 3 év múlva, 2021. június 11-én érkezik majd a mozikba.
A film nagyjából a korábbi csapattal fog készülni, a forgatókönyvet újra Trevorrow írja, a társ-író azonban ezúttal Derek Connolly helyett Emily Carmichael lesz, ami új színt hozhat a franchise-ba.

“Nagyon fontos a franchise számára, hogy új kreatív elképzeléseket is befogadjunk, friss és új sztorikat tudjunk szállítani.” – magyarázta Trevorrow. “Le vagyok nyűgözve a feszültségtől és szépségtől, amit J.A. Bayona a Bukott birodalomba hozott, és tudom, hogy Emily egy új érzelmes réteget ad majd trilógia záró fejezetéhez.”

De ne szaladjuk ennyire előre, egyelőre 2018. június 7: Jurassic World: Bukott birodalom.NINCS HOZZÁSZÓLÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..