Október végén derült ki, hogy Tim Miller rendező kreatív nézetkülönbségek miatt elhagyja a Deadpool 2 fedélzetét, a film rajongói pedig komolyan aggódni kezdtek, hogy vajon mekkora késést fog ez jelenteni a folytatás készítésében.
Nos, a 20th Century Fox nem sokat tökölt, és kevesebb mint egy hónap alatt kiválasztotta az új rendezőt, aki nem más, mint David Letich, aki John Wick filmben Chad Stahelski mellett rendezősködött, még ha creditet nem is kapott érte.
Letich Stahelski-hez hasonlóan több évtizedes kaszkadőr és kaszkadőr-koordinátor múlttal rendelkezik, de a jövő nyáron mozikba kerülő, Charlize Theron főszereplésével készült, The Coldest City című kém-thrillerben már rendezőként is letette a kézjegyét.
A Deadpool folytatását az eredeti tervek szerint jövő év elején kezdenék forgatni – egyelőre nem kaptunk hírt róla, hogy a forgatás ütemterve megváltozott volna, bár az egyik kulcsszereplő, Cable szerepe még továbbra is betöltetetlen

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..