Idén decemberben érkezik a Rogue One: A Star Wars Story címet kapott első Star Wars spin off, ez pedig nem más követi, mint Han Solo saját filmje, amiről Lawrence Kasdan rendező most elárult egy fontos új részletet.

“A film nem a születéséről és felcseperedéséről fog szólni. Szerintem nagyjából 10 évvel az Új Remény előtt fog játszódni, vagy talán egy kicsit korábban. Akira Kurosawa egyszer azt mondta, hogy csak a hősök változnak, a rosszfiúk mindig ugyanolyanok maradnak, Harrison Ford azonban még az Ébredő erőben sem tudta eldönteni, melyik oldalhoz tartozik.”

Lawrence Kasdan nemrég elárulta, hogy ő már a Jedi visszatérben ki akarta nyírni Solo karakerét, utólag azonban örül, hogy George Lucas nem engedte neki.

“Amikor az első trilógián dolgoztam, mindig azon lobbiztam, hogy valamelyik fő karaktert megölhessem, úgy éreztem, ezt nagyobb súlyt adna a sztorinak. Ha mindenki mindig sértetlenül megússza az eseményeket, nincs semmi kockázat és izgalom. És Harrison volt az, aki elég ellentmondásos volt ezzel az egész Jedi dologgal. Rendesen ostromoltam George-ot, azzal érvelve, hogy “remek ötlet, ami szerintem később kifizetődik nekünk”. George azonban, most már úgy gondolom, korrekt módon, életben tartotta a karaktert. Így tehát maradt a kérdés: vajon mekkora a tényleges veszély a filmekben?”

Nyilvánvaló, hogy Harrison Ford már nem nagyon játszhatja el a több mint 40 évvel ezelőtti önmagát, a múlt hónapban napvilágot látott információk szerint a Lucasfilm több, mint 2500 színészt tesztelt le az ifjú Han Solo szerepére, 16-tól 31 éves korig.
Kíváncsian várjuk, ki fogja megkapni az ikonikus szerepre.

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..