2015 tavaszán Matthew Vaughn rendezővel az élen a 20th Century Fox elkezdte fejleszteni a régóta várt Flash Gordon remake-et, ám azóta teljes csend van a projekt körül. Vaughn jelenleg épp a Kingsman: Az Aranykör promóciós köreit futja, ám valahogy szóba került a téma, és végre megtudhattuk, hogy elsősorban A Galaxis Őrzői tehet róla, hogy nem lett semmi a filmből:

“Igen, dolgoztunk rajta. Szerintem az egyetlen probléma a Flash Gordon-nal az volt, hogy A Galaxis Őrzői voltaképpen ellopta a koncepciót, amit meg szerettünk volna valósítani. Ott a Star Wars, ott vannak az Őrzők, úgyhogy ha saját űroperát akarsz készíteni, ki kell találnod valami olyat, ami a két igen nagy franchise között is életképes.”

Amikor rákérdeztek nála, hogy szerinte meg fog-e valósulni egyszer a Flash Gordon film, Matthew Vaughn egy kicsit kitért a kérdés elől, és a következőt válaszolta:

“Az én módszerem a filmek kiválasztására az, hogy érezzem, hogy meg kell csinálnom. Ilyen egyszerű. Van egy pillanat, amikor nem tudok másra gondolni, minthogy a kamerák mögé álljak és elkezdjem a forgatást. Ez a “kapcsoló” nagyon nehezen kapcsol be, de ha egyszer beindult, semmi sem állíthat meg.”

Flash Gordon mozifilmet utoljára 1980-ban láthattunk, és a mai remake-lázat figyelembe véve könnynen elképzelhető, hogy hamarosan megint találkozhatunk ezzel a névvel.

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..