Rocket Raccoon, a fegyvermániás, csípős humorú és kissé szociopata genetikailag módosított mosómedve egyértelműen A Galaxis Őrzői filmek egy legkedveltebb karaktere, akinek a múltjáról és Groot-tal kötött fura barátságáról eddig édeskevés derült ki a filmekből. Pedig a sorozat kedvelői minden bizonnyal egyetértenek vele, hogy a történet megérne egy hosszabb kifejtést.
James Gunn rendező nemrég elárulta, hogy A Galaxis Őrzői 3-mal egy teljesen új fejezetet fog nyitni a Marvel világában, a 616-os univerzumot, ami kb. 10 évnyi ad munkát neki. És ebben benne lesz az is, hogy megismerjük végre Rocket Raccoon történtét.
James Gunn rendező nemrég a Hasbro HASCON rendezvényén beszélt is egy kicsit az ezzel kapcsolatos terveiről:

“Amint tudjátok, az MCU (Marvel Cinematic Universe) egy módja annak, hogy bemutassuk ezeket a karaktereket. A 616 egy másik. Az elkövetkező részekben sokal többet megtudunk róla, honnak jött Rocket. Kicsit más lesz, mint a képregényekben. Kicsit borzasztóbb. Majd megtudjuk.”

De mielőtt még ez megtörténik, jön a Bosszúállók 3-4, amelyben Rocket Raccoon szintén szerepet kap, sőt egy kósza pletyka szerint, lehet, hogy már a Thor: Ragnarök-ben találkozhatunk vele…

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ