Bár a A Függetlenség Napja – Feltámadás forgatása előtt még arról beszéltek, hogy az aktuális filmen kívül további két rész fog készülni a franchise-hoz, a film szörnyű kritikai (és nézői) fogadtatása, valamint a nem túl eredményes bevételi oldal (A film a legjobb esetben is épphogy csak visszahozta a költségeit) a jelek szerint arra késztette a készítőket és a stúdiót, hogy feladják a terveiket.

Roland Emmerich rendező lehet, hogy szeretné ugyan még elkészíteni a folytatást, de ha így is van, azt egész biztos Dean Devlin forgatókönyve nélkül kell megtennie, akitől a hétvégén tartott WonderCon-on megkérdezték, hogy lehetséges tartja-e a franchise trilógiává bővülését.

“Nem tudom. Tényleg nem tudom. Személy szerint nem szerepel a terveim között, hogy még egyet csináljak.”

Ha figyelembe vesszük a bevezetőben említett leszereplést, valamint a tényt, hogy az elmúlt közel két évben szinte semmit nem lehetett hallani a folytatás előkészületi munkálatairól, elég magabiztosan kijelenthetjük, hogy nem csupán Devlin, de a stúdió sem akarja folytatni az egykor igen sikeres sci-fi-t.
R.I.P Függetlenség napja.NINCS HOZZÁSZÓLÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..