A függetlenség napja 2 hivatalos tartalma. Lesz két további rész is.

4
512

fuggetlenseg_napjaMár elkezdődött A függetlenség napja 2.forgatása, így folyamatosan érkeznek a filmmel kapcsolatos hírek, tegnap például William Fichtner szereplését jelentették be aki egy olyan tábornokot fog alakítani, aki a harmadik-negyedik részben kap majd komolyabb szerepet. Igen, 3-4-ik, azaz a jelek szerint Roland Emmerich eredeti tervei szerint tovább bővülnek.
Megérkezett a film első szinopszisa is, javarészt megerősítve a korábban keringő pletykákat.
A film 20 évvel az eredeti történetet követően játszódik, mikoris az első részben vereséget szenvedett idegenek erősítést kapnak, és a harcosok új generációjának kell szembeszállni az idegenek új hullámával. Az emberiség azonban ez alkalommal jobban felkészült, hiszen 2 teljes évtizede volt, hogy megismerkedjen az idegen techológiákkal…
A függetlenség napja 2. 2016. június 24-én kerül a mozikba.4 HOZZÁSZÓLÁS

 1. ” William Fichtner…aki a harmadik-negyedik részben kap majd komolyabb szerepet. ”
  Ez most komoly ?
  Ilyen tempóban azok a részek mikorra fognak elkészülni ? 2060-ra ?
  Nem arról volt szó, hogy Emmerich-ék hagyták a fenébe az egész franchise-gyártás, mert a 20th Century Fox csak egy szimpla folytatásra adott pénz/lehetőséget ?

 2. Will Smith-nek meg adatott a lehetőség, hogy csatlakozzon a stábhoz, de nem fogadta el a felkérést, pedig még két forgatókönyv is készült, az ő karakterével és a karaktere nélkül egy.
  Én úgy gondolom, hogy Will Smith nélkül is lehet sikeres a film, a szinopszis alapján is gondolom így. Egy jó forgatókönyv, ami jól el van készítve filmvásznon, szerintem jónak ígérkezik. Nem sima újra inváziós részt kapunk, hanem olyant amiben az emberi technológia fejlődött, fejlődik az idegen technológia által. Ha jól kivitelezve van/lesz semmi gond nem lesz vele.
  Engem érdekel, s a két folytatása is.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ