A Fox 2000 megfilmesíti az Incarceron-t

0
330

IncarceronA Fox 2000 megvásárolta Catherine Fisher alternatív jelenben játszódó ifjúsági-felnőtt fantasy regényének, az Incarceron-nak a megfilmesítési jogait, és a hírek szerint minél gyorsabban le is szeretnék forgatni a project-et.
A Variety híradása szerint a gyártást a Seed Prods. végzi, John Palermo és Hugh Jackman Fox-hoz erős szálakkal kapcsolodó cége. Az USA-ban csak 3 hete megjelent könyv Angliában 2007-ben került kiadásra és azonnal a New York Times bestsellerlistájának élére ugrott.
Az Incarceron középpontjában egy fiú áll, aki egy alternatív jelenben, egy mesterségesen létrehozott börtönben él, ahol egy komplett társadalom alakult ki. A külső, látszólag a 17. században megrekedt világot számítógépek hozták létre. Amikor a fiú összeismerkedik a börtön igazgatójának lányával, közös olyan dolgot fedeznek fel, ami mindent megváltoztathat…
A project jelenleg rendezőt és forgatókönyvírót keres, bemutató egyelőre nincs kitűzve.


NINCS HOZZÁSZÓLÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..