A múlt héten kidobott képen kívül eddig nem sokat láthattunk a készülőfélben lévő Tomb Raider filmből, a legújabb hírek szerint azonban hamarosan – feltehetően két héten belül – megérkezik hozzá az első előzetes, amiből talán kicsit jobban képbe kerülünk, mit is akarnak kezdeni a készítők a franchise-zal.
Annyi már kiderült, hogy a reboot-ot egyfajta Lara Croft eredetfilmnek szánják, és feltehetően a női Indiana Jones első botladozó lépéseit mutatja majd be. A főszereplő Alicia Vikander a TIFF-en nyilatkozott róla, hogy miként tekint a filmre.

“Úgy gondolom, a sztori egy fiatal lányról szól, aki az első lépéseit teszi meg a nagyvilágban. A fiatalságról szól, arról, hogy nem igazán ismered még az életet, ami a szemed előtt zajlik. És folyamatosan kétségek gyötörnek, hogy mit akarsz tenni, mit szabad megtenned, amire nem könnyű választ találni egy tinédzsernek. Rengeteg nyomás van rajtad. Egy jól ismert akció-karakter felnőtté válásának története lesz, egy olyan nézőpontból, amit eddig még nem láthattunk”.

A Tomb Raider reboot-ban az ifjú hősnő eltűnt édesapja után fog nyomozni, akiről mindig is azt gondolta, hogy egy átlagos londoni üzletember, ám hamarosan rájön, hogy valójában egy nagy felfedező.

A film 2018. március 16-án érkezik a mozikba, az előzetes pedig valószínűleg A Lego Ninjago film premierjével, azaz szeptember 22-én érkezik.

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..