Ex Machina – A Dredd írója rendezni fog

2
79

Alex_Garland_dreddAlex Garland eddig leginkább forgatókönyvírásban jeleskedett. Az angol úriember tollából származik a 28 nappal később, a Napfény (Sunshine) és a Dredd is. A Logan futása (Logan’s Run) remake-en is dolgozott, de a befuccsolt Halo projekthez is köze volt. Kamera mögött még nem állt,  így az Ex Machina robot thriller szkript eladásakor elérte, hogy ezúttal ő vezényelhessen a forgatáson.
Az Ex Machinában egy milliárdos programozó meghívja egy fiatal munkatársát mindentől távol lévő birtokára, hogy leteszteljenek egy női robotot. A gépet a vagyonos férfi alkotta meg és hatalmas mesterséges intelligenciával ruházta fel. A tervek szerint nyár végén vagy ősz elején indulna a forgatás. 15 millió dollárba kerül a film, Scott Rudin, a Közösségi háló (The Social Network) és Eli Bush, A tetovált lány (The Girls With The Dragon Tattoo) producere is kiveszi részét a munkálatokból.


2 HOZZÁSZÓLÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..