A csodálatos Pókember új háttértörténete

8
76

A csodálatos pókemberA legutóbbi előzetest követően napvilágot látott néhány új információ A csodálatos pókember film kapcsán – megtudhatjuk, hogy Marc Webb rendező kissé megmásította pókember háttértörténetét, valamint azt is, hogy ő a felelős a Gyík “arcáért”. SPOILER:
“Megváltoztatták Pókember eredetét A csodálatos pókember-ben. Nem a pókharapás adja Peter Parkernek a képességeket, csupán aktiválja azokat, melyeket az apja helyezett bele a genetikai állományába. Nem a véletlennek köszönheti szupererejét, hanem így tervezték”.
Webb elárulta, miért döntött úgy, hogy nem pofája lesz a Gyíknak: “A képregényben többféle külalakja van a Gyíknak” – magyarázza. “Van, amelyiknek pofája van, de én olyat szerettem volna, amelyik jobban ki tudja fejezni az emberi érzelmeket, meg szerettem volna tartani Rhys színészi játékát a lényben.”


8 HOZZÁSZÓLÁS

 1. A Gyík pofájával már megbarátkoztam, de ez a genetikailag behelyezett pók képesség szerintem nagyon messze áll a képregényes pókembertől.
  Kezdek agódni a spidey film miat.

 2. Nem a véletlennek köszönheti szupererejét, hanem így tervezték…WOW!

  “de én olyat szerettem volna, amelyik jobban ki tudja fejezni az emberi érzelmeket,”…hát jól el is rontotta

  Inkább ne tartotta meg volna a “színészi játékát a lényben” de normális arcot csinált volna…

 3. Ez a film egyre szánalmasabb lesz… Én tudtam előre. Már még az alaptörténetet is módosítják és elcseszik. Hiába, erőlködés ez az egész reboot-projekt. Szerintem ezek után nem is fogom megnézni. Az előzetesek is teljesen sablonosak és semmi újat nem nyűjtanak. Nesze nektek új Pókember! 😀

 4. Nah először is:
  Mi a bánatos lótúró az, hogy nem egy genetikailag módosított pók csípése miatt lesz a Pókember, hanem csak aktivál valami eddig is benne lévő képességet?
  A pókcsípéses mizéria kb annyira hozzátartozik a karakterhez, minthogy Superman “ellenszere” a kriptonit, vagyhogy Batman a szülei halála miatt lett ilyen “kretén”.
  A másik dolog:
  Ha egy színész játékára vagyok kíváncsi, nem egy képregényfilmet nézek meg, nekem a Gyík legyen Gík, nem egy emberpofájú mutáns.
  Mégegyszer: mi az, hogy így tervezték?
  A gyárban a futószalagon tervezték Parkert, hog ő legyen a Pókember?
  Remélem nem a 2003-as Hulk koppintása lesz, miszerint az apja kísérletezett vele és a gammasugárzás csak előhozta a Hulk-ot.

 5. sztem “tony stark”-nak teljesen igaza van …ahogy így olvastam a föntieket rögtön nekem is a 2003-as hulk jutott eszembe..hát sajna eléggé elcseszték de hát pókember az akkor is pókember és már nagyvárom a filmet 🙂

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..