A Coen tesók westernfilm remake-en dolgoznak

5
76

A félszeműEthan és Joel Coen legújabb filmterve egy klasszikus western, A félszemű (True Grit) feldolgozása. A 69-es film John Wayne egyik legjobbja, amiért a legendás pisztolyhőst Oscar-díjjal jutalmazták, a félszemű rendőrbíró, Rooster Cogburn szerepéért. A filmben egy fiatal lány felbérli a marcona Roostert, hogy kapja el apjának gyilkosát. Ő pedig a lány, illetve egy tapasztalatlan texasi lovas csendőr társaságában útra kel, hogy igazságot tegyen.
Az új verzióban – mely Steven Spielberg produceri felügylete alatt készül – Jeff Bridges (A Vasember, Vágta, K-PAX, A nagy Lebowski) alakítja Cogburnt, és a legújabb hírek szerint Matt Damon (Az informátor!, A tégla, Bourne filmek) és Josh Brolin (Milk, Amerikai gengszter, Nem vénnek való vidék) is csatlakozott a filmhez. Előbbi játsza a rend zöldfülű őrét, még utóbbi maga a gyilkos lesz.


5 HOZZÁSZÓLÁS

  1. Az imdb-n azt írják, hogy már az utómunkálatok folynak, és december 25-én lesz a film bemutatója az USA-ban. Viszont még nem indult be a marketing gépezet.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ