A burok nyereményjáték (12)

4
55

A burokStephanie Meyer az Alkonyat sorozattal már bebizonyította, hogy a regényei alapján készülő mozifilmek elképesztő sikerre hivatottak, most azonban a vámpírok és farkasemberek mítikus világa helyett a science-fiction műfaj legjavába invitál bennünket: a március 28-án mozikba kerülő A burok-ban a Földet már elfoglalta egy, a világűrből érkező idegen faj, amelynek tagjai irányításuk alá vonják az emberek elméjét. Az emberiség túlnyomó része feladta, és testük csupán burokként szolgál a bennük élő lény számára, ám az idegenek egyike, egy nagyhírű, különc, világról világra vándorló lélek az utolsó lázadók egyikének testét kapja ittlétéhez. A Vándor, aki Melanie Stryder (Saoirse Ronan) testébe költözik, meglepve tapasztalja, hogy a test gazdája nem hajlandó harc nélkül átadni neki az irányítást, és eddig sohasem tapasztalt kapcsolatot alakít ki Melanie-val…
A Filmtrailer játékában most 2 db páros jegy kerül kisorsolásra a film premier előtti vetítésére, ami 2013. március 26-án este lesz megtartva egy budapesti moziban. Hogy te legyél a szerencsések egyike, aki párjával együtt már a bemutató előtt két nappal megnézheti a filmet, nincs más dolgod, mint a cikk alján feltett kérdésre adott helyes válaszbetűjelét 2013. március 24. vasárnap 12 óráig “A burok nyereményjáték” tárggyal elküldeni a nyeremenyjatek.filmtrailer@gmail.com e-mail címre.
A sorsolást követően a szerencsés nyerteseket e-mailben értesítjük a vetítés pontos helyszínéről és időpontjáról.

A kérdés:
Melyik filmben találkozhattatok már A burok főszereplőjét alakító Saoirse Ronan-nal?

A) Komfortos mennyország
B) Leon, a profi
C) Büszkeség és balítélet


A burok szinkronos előzetes /trailer/
4 HOZZÁSZÓLÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..