A Bosszúállók vázlatképek – Thanos

9
799

Aligha van rajongó, aki ne látta volna A Bosszúállók stáblista uáni jelenetét, amelyben először mutatta meg magát Thanos – a film DVD és Blu-ray lemezén néhány eddig nem látott vázlatkép is előkerült róla.
Bár a képregényrajongók által jól ismert gonosz felbukkanásáról eddig csak pletykák vannak – állítólag először a Guardians of the Galaxy filmben, majd azt követően A bosszúállók 2-ben bukkan fel -, a Marvelnek esze ágában sincs eloszlatni a homályt a karakter körül, mindössze ennyi kommentet fűztek hozzá: “Nyilvánvalóan oka van, hogy odatettük a (Bosszúállók) végére. Terveink vannak vele.”
Nesze semmi fogd meg jól – de legalább most mindenki megnézheti az elég jól sikerült vázlatokat.


A Bosszúállók 2. vázlatképek – Thanos9 HOZZÁSZÓLÁS

  1. Ezzaz, a legkeményebb gonosz a Marvel univerzumban ha jól tudom, szerintem megérne egy külön filmet is a főgengszter ha az “élettörténetét” nézem, tér és idő közti vándorlás, a kesztyűi, szerelme a Halállal stb. Ez nagyon nagy labda a Bosszúállók 2nek! Remélem le is ütik!!

  2. Nekem halványan rémlik gyerekkoromból 1 képregényből valami nagy sárgás színű szőrös majomszerű kreatúra ami Hulk-kal bunyózik. Majd 2x akkora volt mint ő.

    Ha gonoszt kell találni az nem lesz gond…

  3. Ő az a gonosz a Marvel univerzumában, akinek tudnék szurkolni, hogy nyerjen XD
    Bosszuállók 2-ben sem fogják elsőre leverni szerintem, csak hosszú időre kivonják esetleg a “forgalomból”… aztán majd a 100. rókabőrnél visszatér ismét zúzni 😀

  4. végül is hulk is leverhető.sztem az avengerses herkules kell hogy olyan erős legyen mint hulk.ez a thanos nagyon sulyos arc.én ugy tudom galactus az mindent ver,és ő sem grállovag.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..