A bosszúállók /The Avengers/ infók és képek

5
459

Az Entertainment Weekly legújabb számából több, eddig nem látott kép mellett jó néhány új információt kaptunk A bosszúállók /The Avengers/ főszereplőitől – elsősorban karaktereik filmbéli viszonyairól, érzéseiről.
Chris Evans elmondása szerint Amerika kapitány nem érzi túl jól magát a bőrében: “Próbál dűlőre jutni ezzel az új, számára ismeretlen modern világgal. Elég nagy sokk számára elfogadni, hogy teljesen más időben van, ahol mindenki, akit ismert, rég halott. Mindenki, akivel törődött.” – mondta a színész. “Egyszerűen magányos. Azt hiszem, a film kezdetén “horgásszák” ki a vízből, az elég kemény jelenet. Ezt követően próbálja megtalálni az egyensúlyt a modern világban.”
Mark Ruffalo Hulk-ról beszélt, aki szeretne ugyan A bosszúállók csapatához tartozni, egy ők egy időzített bombát látnak benne: “Senki sem akarja elfogadni, kivéve Vasembert, aki szeretné őt akcióban látni.” – magyarázza. “Vicces, remek dinamika alakul ki Tony Stark és Banner között. Banner élvezi a helyzetet, és igazán üdítőnek tartja azt. Különös módon ők sokban hasonlítanak, mindketten különc tudósok, egyfajta kitaszítottak.”
“Végül a csapat befogadja Bannert, ám közben felkészülnek arra is, hogy le tudják gyűrni Hulk-ot. Solyómszem az egyetlen, aki erre képes a nyugtató lövedékeivel” – mondta Jeremy Renner, hozzátéve, hogy karakterének közös múltja van a Scarlett Johansson által megformált Fekete Özveggyel. “Az egyetlen közös dolog Scarlett karakterével egy régi kapcsolaton kívűl, hogy mindketten emberek vagyunk.”
Chris Hemsworth elmondása szerint míg a csapat minden erővel azon van, hogy elpusztítsa Loki-t, Thor titokban védelmezi: “Thor indokai sokkal többek, mint személyes érzések.” – nyilatkozta. “Ő folyamatosan a jó és a …. kisöccse között zajló háborút vívja. Mindig is idegesítettek a testvéreim, de én vagyok az egyetlen, aki bánthatja őket – valami ilyesmiről van szó.
A bosszúállók /The Avengers/ 2012. május 4-én érkezik a mozikba.


A bosszúállók /The Avengers/ karakter képek5 HOZZÁSZÓLÁS

 1. Így már olvasható:

  Az Entertainment Weekly legújabb számából több, eddig nem látott kép mellett jó néhány új információt kaptunk A bosszúállók /The Avengers/ főszereplőitől – elsősorban karaktereik filmbéli viszonyairól, érzéseiről.
  Chris Evans elmondása szerint Amerika kapitány nem érzi túl jól magát a bőrében: “Próbál dűlőre jutni ezzel az új, számára ismeretlen modern világgal. Elég nagy sokk számára elfogadni, hogy teljesen más időben van, ahol mindenki, akit ismert, rég halott. Mindenki, akivel törődött.” – mondta a színész. “Egyszerűen magányos. Azt hiszem, a film kezdetén “horgásszák” ki a vízből, az egy elég kemény jelenet. Ezt követően próbálja megtalálni az egyensúlyt a modern világban.”
  Mark Ruffalo Hulk-ról beszélt, aki szeretne ugyan A bosszúállók csapatához tartozni, de ők egy időzített bombát látnak benne: “Senki sem akarja őt elfogadni, Vasembert kivéve, aki szeretné látni akcióban.” – magyarázza. “Vicces, remek dinamika alakul ki Tony Stark és Banner között. Banner élvezi a helyzetet, és igazán üdítőnek tartja azt. Különös módon ők sokban hasonlítanak, mindketten különc tudósok, egyfajta kitaszítottak.”
  “Végül a csapat befogadja Bannert, ám közben felkészülnek arra is, hogy le tudják gyűrni Hulkot. Solyómszem az egyetlen, aki erre képes a nyugtató lövedékeivel” – mondta Jeremy Renner, hozzátéve, hogy karakterének közös múltja van a Scarlett Johansson által megformált Fekete Özveggyel. “Az egyetlen közös dolog Scarlett karakterével egy régi kapcsolaton kívül, hogy mindketten emberek vagyunk.”
  Chris Hemsworth elmondása szerint míg a csapat minden erővel azon van, hogy elpusztítsa Loki-t, Thor titokban védelmezi: “Thor indokai sokkal többek, mint személyes érzések.” – nyilatkozta. “Ő folyamatosan a jó és a …. kisöccse között zajló háborút vívja. Mindig is idegesítettek a testvéreim, de én vagyok az egyetlen, aki bánthatja őket – valami ilyesmiről van szó.”
  A bosszúállók /The Avengers/ 2012. május 4-én érkezik a mozikba.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..