A bosszúállók romba döntötték fél Cleveland-et

7
192

Bosszu_Cleveland
Miközben Nolanék behavazzák és összetörik Pittsburg-öt, addig ugyanezt teszik Whedonék Cleveland-del, csak kicsit nagyobb léptékben. A Keleti 9. utca, Cleveland egyik legforgalmasabb utcája szeptember 2-áig le van zárva a clevelandiek legnagyobb bánatára, mert ott forgatják A bosszúállók című mozit, amelyben összetrombitálják a Marvel szuperhőseit: Amerika Kapitányt (Chris Evans), a Vasembert (Robert Downey Jr.), Thort (Chris Hemsworth), a Fekete Özvegyet (Scarlett Johansson), Hulkot (Mark Ruffalo), Nick Furyt (Samuel L. Jackson) és Sólyomszemet (Jeremy Renner).
A történet szerint New York City 42. utcáját fogjuk a moziban romokban látni, így egy kicsit át kellett fazonírozni az utcaképet. Valahol dícséretes, hogy nem teljes egészében CGI-vel oldják meg a díszletet, hanem bizony kimennek az utcára forgatni. A filmet Josh Whedon írta és rendezi, akinek elsősorban rengeteg sorozatot (Buffy, a vámpírok réme, Angel, Firefly, Serenity, Dollhouse – A felejtés ára, stb.) és több mesét (Toy Story – Játékháború, Titan – Időszámításunk után, Atlantisz 1-2) köszönhetünk. Whedon rendkívül kreatív embernek számít Hollywood-ban, így a képregény-rajongók most belé helyezik minden bizalmukat. Reméljük, kiérdemli!© filmtrailer.hu


Cleveland romokban:


7 HOZZÁSZÓLÁS

  1. Nagyon helyes, hogy nem használnak annyi CGI-t! Én igazából arra leszek kíváncsi, hogy ki lesz a “főgonosz”. Egy ( vagy több :)jól eltalált gonosztevő mindig jól jön. 😉

  2. Elvileg már szivárogtak olyan infók ( persze ez még nem biztos ) hogy a film első felében Hulk elfogását kapja feladatul a kis csapat aztán felüti a fejét valami nagy gonosztevő. Ez képregényben elvileg egy idegen faj volt. Hát ki tudja majd kiderül. Az biztos hogy nagyon várós!!!!

  3. Andrew-R na ebbe igazad van főleg ha azt nézzük hogy a stáblistán is rajta van, de ilyen alapon az is elképzelhető hogy ő hozza az idegen fajt a földre. Vagy valami hasonló na de majd meglátjuk csak el ne rontsák!

  4. Nagyon várom. A Batman után ezt várom a legjobban. Remélem hogy nagyon látványos és akciókban gazdag fantasy lesz. A képek láttán örülök hogy valódi dolgok is lesznek benne, nem csak CGI. De azért a CGI-t sem muszáj kispórolniuk, az is jöhet bőven.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..