A Bosszúállók 2. hivatalos sztorija

8
998

Bosszuallok_2_kepA Marvel Studió/Walt Disney Pictures nyilvánosságra hozta az Avengers: Age of Ultron hivatalos szinopszisát, amiből újabb részleteket tudhatunk meg a jövő májusban érkező film sztorijáról.
“A Marvel Studió bemutatja az Avengers: Age of Ultron-t, minden idől legnagyobb szuperhős-filmjének epikus folytatását. Amikor Tony Stark megpróbálja elindítani eddig szunnyadó békefenntartó programját, a dolgok hamar rosszra fordulnak: a Föld legnagyobb hősei, Vasember, Amerika kapitány, Thor, Hulk, Fekete özvegy és Sólyomszem képességei egy végső tesztre kerülnek, amelyben az egész bolygó sorsa a tét. Amikor a gonosz Ultron felbukkan, egyedül A Bosszúállók képesek megakadályozni, hogy véghez vigye szörnyű tervét, ám ehhez szokatlan szövetségesekre és megjósolhatatlan tettekre van szükségük.
Az Avengers: Age of Ultron főszereplői Robert Downey Jr., aki visszatér, mint Vasember, Chris Evans lesz ismét Amerika kapitány, Chris Hemsworth Thor és Mark Ruffalo Hulk. A csapat további tagjai – Scarlett Johansson Fekete Özvegy, Jeremy Renner Sólyomszem, Samuel L. Jackson Nick Fury és Cobie Smulders Maria Hill ügynök – a James Spader által alakított Ultronnal, egy, az emberiség teljes kipusztítására törekvő technológiai gonosszal kénytelenek szembenézni. Útközben két titokzatos és nagy erejű újonccal is szembe kerülnek, Wanda Maximoff-ot Elizabeth Olsen, Pietro Maximoff-ot pedig Aaron Taylor-Johnson alakítja, valamint találkoznak egy régi baráttal, aki új formáját öltött: Paul Bettany alakítja Vision-t.”8 HOZZÁSZÓLÁS

  1. solid86:
    Lehetséges spoiler (legalábbis szerintem ő lesz Vízió)!!!!!!!:

    Coulson ügynök.
    Ultron a képregényekben a Bosszúállók egy elesett(nek hitt) tagjának, Wonder Man-nek a személyiségét használta fel Vízió megalkotásánál. WM valószínűleg sose fog szerepelni a filmekben, de ezt az ismertetőt elolvasva Coulson-ra egy láda sört feltennék 🙂

  2. De miért éppen Quicksilver??? Nem maradt már más hős a marcel univerzumban? Muszáj ellőni két külön filmben is…. Főleg, hogy az X-Menben még elég fontos szerepe lehetne. És egyébként is, honnan szedték neki ezt az elősztorit?

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..