A Biblia minisorozat a mozi felé tart

3
86

jesus A History Channel adta le a Biblia alapján készült tíz részes hét és fél órás minisorozatot, most a producerek azon gondolkodnak, hogy a mozikban is bemutatnák, de persze megvágnák egy három órás filmmé.
Mark Burnett producer állítása szerint még egyetlen stúdióval vagy fogalmazóval sem szerződtek le, de rengeteg ajánlat pihen az asztalán. Jelenleg még azt is számításba vette, hogy talán jobban járna, ha saját maga próbálná forgalmazni a produkciót. A producer előnyös helyzetben van, rengeteg lehetőség hever előtte, csak ki kell választani a legmegfelelőbb elképzelést és ajánlatot.
A szériát csak Amerikában 100 millió ember látta és nemzetközi szinten is elég jó volt a nézettsége. „Sokan a fejüket csóválták három évvel ezelőtt és azt mondogatták, hogy ezt a sorozatot senki sem fogja megnézni a tévében. Nos, hatalmasat tévedtek.” – tette hozzá Burnett.


3 HOZZÁSZÓLÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..