A Batman v Superman hivatalos szinopszisa

8
267

Batman v SupermanA múlt héten kezdődött Licensing Expo 2015-ön komoly képviselettel volt jelent a Batman v Superman, és a DC Comics végre közzétette az első hivatalos szinopszist is a filmhez:
“Az istenszerű szuperhős irányíthatatlan tetteitől félve Gotham City rettenthetetlen igazságosztója kihívja Metropolis nagyra becsült, modernkori megmentőjét, miközben az egész világ azon tépelődik, milyen hősre is lenne igazából szükségük. Miközben Batman és Superman saját háborújukat vívják, egy új fenyegetés bukkan fel, ami nagyobb veszélybe sodorja az emberiséget, mint eddig bármikor.”
Reméljük, hamarosan egy új, az előzőnél kicsit többet mutató előzetest is kapunk – az ígéretek szerint az expón a Suicide Squad-hoz is érkeznek új anyagokat.8 HOZZÁSZÓLÁS

 1. Ezt eddig is sejtettük. Nyilván nem szólhat arról az egész film, hogy Batman és Superman egymást nyírja, hiszen később szerepelniük kell az Igazság Ligájában is és ott már harcostársak lesznek. Nagyon várom a filmet, remélem olyan ütős lesz, mint amilyennek ígérkezik.

 2. hát, biztos jó lesz, de mondjuk nem igazán értem, hogy hogy lehet superman-t meg batman-t egy szinten említeni, mert bár utóbbi ügyes, meg szuper technikai cuccokkal bír, meg se közelíti superman képességeit. Gyakorlatilag egy “böffentéssel” le kéne tudnia mosnia superman-nek batman-t.

 3. Regisz, Superman azért nem legyőzhetetlen. Elég, ha csak a közelébe visznek egy darab kryptonitot. Gondolom, innen már sejted, hogyan is tudja majd Batman felvenni ellene a kesztyűt.

 4. Rena. az acélemberben a kryptonit szálat kiírták, megpróbálták “emberszerűvé” tenni, hogy a drámai oldal domborodjon ki. It szimplán csak farokméregetés lesz 😀

 5. “It szimplán csak farokméregetés lesz :D”

  Csalódnék, ha így lenne.
  Különben, többen is szóvá tettek a trailer megjelenése után egy érdekes dolgot, mégpedig, hogy Batman kezében egy távcsöves puska látható, miközben fent áll egy felhőkarcoló tetején. Mivel, az ő fegyvertárában nem szerepel hagyományos puska, ezért elgondolkodtató, hogy vajon mire is kell neki. Az elmélet az, hogy szerez, vagy kap kryptonitból készült golyót, amivel aztán lelövi az éppen arra röppenő Supermant. Ez, ha belegondolunk nem elképzelhetetlen és nekem még az is megfordult a fejemben, hogy lehet, hogy éppen Luthor lesz az, aki kideríti, hogy a kryptonit Superman gyenge pontja és hozzájuttatja Batmant néhány ilyen lőszerhez. Neki csak jól jönne, ha a két hős ellenséggé válna, mert miközben ők egymás nyírnák, addig ő világuralomra törhetne. Ez persze, csak egy elmélet, de végiggondolva van benne ráció.

  Az meg, hogy az Acélember forgatása előtt mit mondtak a kryptonitról, szerintem nem mérvadó, hiszen e nélkül Superman legyőzhetetlen, akkor meg minek folytatásokat készíteni vele? Zodék méltó ellenfelei voltak, mert ugyanolyan képességekkel rendelkeztek, mint ő, na, de egy földi ember, mint Luthor, vagy Batman mit érne Supermannel szemben, ha az egyetlen létező dolgot, amivel kárt lehet tenni benne, egyszerűen kihagyják a történetből? Ha Supermannek a kisujját sem kell megmozdítania, hogy győzzön, akkor nincs mire építeni a cselekményt. Fél perc alatt elveri Batman, vagy Luthort azt kész. Lássuk be, ebből azért nehéz egy 2 órás mozifilmet összehozni…

 6. Az acélemberben is megfosztották az erejétől, az űrhajó roncsokban találhatnak erre vonatkozóan dolgokat. Remélem nem kriptonit lesz mert már a könyökömön jön ki.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ