A Batman Superman ellen lesz minden idők legdrágább filmje.

3
211

Batman Superman ellen az igazsag hajnalaA képregényadaptációk alapvetően sem tartoznak a filléres büdzséjű filmek közé, azonban a Latino Review információi szerint azonban a jövő márciusban mozikba kerülő Batman Superman ellen – Az igazság hajnalára minden eddig készült filmnél több pénzt fordított a stúdió. Az oldal beszámolója szerint a költségvetés annyira elszállt, hogy a végső elszámolásban akár 410 millió dollár feletti összeg is szerepelhet, ami jócskán felülmúlja az eddigi legdrágábbként számon tartott Karib-tenger kalózai – Ismeretlen vizeken 341.8 milliós végösszegét.
Az összeget a stúdió még nem erősítette meg, de ha végignézzük a toplistás színészekkel megtömött szereplőgárdát, belevesszük a díszleteket (pl. Batman új járgányai), az átlagosnál jóval hosszabb forgatási időt, valamint a rengeteg számítógépes utómunkálatot, könnyedén el tudjuk képzelni, hogy tényleg helytálló lesz az adat.
Ráadásul könnyen lehet, hogy a film még ezzel összeggel sem lesz sokáig csúcstartó, egy pár napja érkezett – szintén megerősítetlen – pletyka szerint ugyanis a Warner Bros. még ennél is többet, mintegy 1 millárd dollárt szán a kétrészes Az igazsága ligája filmjére, ami kettéosztva fél-fél milliárd dollár filmenként. 140 milliárd forintról beszélünk, basszus, egyetlen filmre…

3 HOZZÁSZÓLÁS

  1. Ha bukta lesz(bár gondolom nem lesz az,bár a trailerek engem nem gyöztek meg)és igaz hogy ennyitt költötek rá akkor a Warner-Dc szivhatja a fogát.
    Ha a Nolan féle trilogiát nem nézzük akkor a Dc-nél csak az Acélember volt annyagilag sikeres.

  2. Nekem még így sem tetszik ez a film…talán már to much érzés a trailerek alapján….
    A kevesebb néha több…nehogy az legyen belőle…
    A nagy akarást, azt persze értékelem…de attól még nem biztos, hogy ez lesz minden idők legjobb DC- filmje…pár évtizedig.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ