8 kép a The Wolverine-ből

9
170

8 új kép látott napvilágot a James Mangold rendezésében készült The Wolverine-hez – Logan (Hugh Jackman), Mariko Yashida (Tao Okamoto), Vipera (Svetlana Khodchenkova) és Yukio (Rila Fukushima) láthatók rajta.
A népszerű képregény legújabb adaptációjában Logant, az örök kívülállót és harcost Japánba sodorja az élet, ahol adamantium pengéit a szamuráj acéllal lesz kénytelen összemérni, amikor felbukkan egy titokzatos alak a múltjából. Olyan küzdelem veszi kezdetét, amely örökre megváltoztat mindent.
Mozibemutató 2013. július 26.


The Wolverine képek9 HOZZÁSZÓLÁS

  1. Látom ám, hogy emellett a forradalminak tűnő fekete kabátos szerkó mellett, azért elő-előkerül majd Logan-nél a már-már klasszikus atléta-farmer kombó is. 😀

  2. Idén a legvárósabb film Az acélember mellett. Úgy érzem, végre egy méltó Wolverine filmet kapunk, és nem egy olyan fércművet, mint az Origins. Végre behozták a japán szálat, ami elengedhetetlen a képregény szempontjából. Hugh Jackman cool mint mindig. Örültem volna ha ezt a filmet már egy Oscar-díj büszke tulajdonosaként reklámozhatta volna (A nyomorultak), de ne legyünk telhetetlenek! Ja és a Viperát alakító színésznő nagyon dögös!

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..