500 emberből fog állni a harmadik emberi százlábú

6
210

emberi_szazlabu_2_poszterAz első két részt sem láttam és egész biztosan ezt is kihagyom, de mivel van iránta érdeklődés, elárulom, hogy Tom Six rendező már javában dolgozik az Emberi százlábú 3.-on, és elmondása szerint a második rész az új felvonáshoz képest Disney családi moziknak fog tűnni. A Twitteren még azt is közzétette, hogy a 500 emberből készül majd az új lánc.
Amit már most tudni lehet az az, hogy az első két rész gonoszai visszatérnek, és hogy a cél az, hogy mindhárom film teljesen más legyen, ám mégis kapcsolódjanak egymáshoz. “A második rész ott kezdődik, ahol az első véget ér, és a harmadik is a második befejezésénél kezdődik, ám maguk a filmek maguk mégis teljesen mások lesznek – ugyanúgy akár az emberi százlábú. Így végül egyetlen négy és fél órás filmed lesz, és ez nagyon tetszik nekem, még akkor is, ha a filmek teljesen különbözőek.” – nyilatkozta Tom Six, majd hozzátette: “Jövő év elején kezdjük el a forgatást Amerikában. A forgatókönyv alapvetően készen áll, és az anyagi háttér is biztos. Néhány színészem is van, most éppen a forgatási helyszín pontos kiválasztásával foglalkozom.”


6 HOZZÁSZÓLÁS

  1. Elkezdtem elsőt nézni… nem fejeztem be. Van gyomrom az ilyenekhez, meg minden; egyszerűen rossz film. Beteg és gusztustalanságra utazó. Nézze, aki beteg elméjű (ne vegyék sértésnek a film rajongói) 😀

  2. zseniális! megvolt az első rész is, a második is. kíváncsian és nagy örömmel várom a 3. részt, ami remélhetőleg még sokkal betegebb lesz mint az előző 😀 <3

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..