4 új Transformers film érkezik 10 éven belül. Minimum

1
150

Transformers_a_kihalas_kora_poszterKorábban már beszámoltunk róla, hogy a Paramount Pictures-nek nagy tervei vannak a Transformers francise-zal, a Hasbro jóvoltából pedig most kaptunk egy ízelítőt is belőle. Röviden összefoglalva elmondhatjuk, hogy az elkövetkező 10 évben négy folytatást kap a film, azaz a jövő nyáron forgatásra kerülő Transformers 6 után érkezik majd a 7-8. és a 9. rész is. És ez csupán a főcsapás, a spin-off-okról és animációs projektekről még nem is esett szó.
Stephen J. Davis, a Hasbro elnök vezérigazgatója az alábbi nyilatkozatot tette:

“Készülni fog egy új Transformers film a Hasbro, a Paramount, Michael Bay és néhány további parterünk közreműködésével. Igazából épp most estünk túl egy hihetetlen élményen. Már korábban eldöntöttük, hogy megtervezzük az egész franchise soron következő 10 évét, így háromhavonta egyszer mindig összeültünk… Kilenc íróval – a legkreatívabb szakemberek, akikkel valaha dolgoztam – és Akiva Goldsman-nal, aki az Oscar-díjas Egy csodálatos elme mellet temérdek nagy sikert aratott filmet írt. És ők ki is találták, hogyan legyen a Transformers soron következő 10 éve. Készüljetek hát, mert a Transformers 5. már úton van… és a 6, 7 és 8 is.”

A Davis által említett csoport valóban komoly neveket tartalmaz, Akiva Goldsman-on kívül Steven S. DeKnight (Daredevil), Robert Kirkman (The Walking Dead), Art Marcum és Matt Holloway (Vasember), Zak Penn (Tűzgyűrű 2.), Jeff Pinkner (A Csodálatos Pókember 2.), Andrew Barrer és Gabriel Ferrari (A Hangya), Christina Hodson, Lindsey Beers, Ken Nolan és Geneva Robertson-Dorsett ült össze, hogy egy működő tanulmányt készítsenek a Transformers univerzum kibővítésére, amely folytatásokat és spin-off-okat egyaránt tartalmaz. A jelek szerint sikerrel.

1 hozzászólás

  1. minek? teljes reboot kellene, valami értelmes rendezővel, Michael Bay kiesett, mert most már több kellene a helikopteres robbanásorgiás amerikai zászlós képeknél.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ