Bár még csak a 40-et taposom, lassan komoly kétségeim kezdenek lenni az iránt, hogy még az én életemben a mozikba kerülnek az Avatar folytatásai.
James Cameron rendező a las vegasi CinameCon fesztiválon elárulta nekünk, hogy az eredeti tervekhez képest most már 3, hanem 4 további filmben gondolkodnak, és mintegy mellékesen hozzáfűzte azt is, hogy nem kevesebb mint egy évvel későbbre tolják az Avatar 2. bemutatóját, ami így 2018. karácsonyán érkezik a mozikba. A Avatar folytatás(ok)ról gyakorlatilag 2010 óta folyamatosan cikkezünk, és azóta nem telt el olyan év, hogy ne változtattak volna a közzétett terveken és premierdátumokon, úgyhogy elég nagy összegben le mernénk fogadni, hogy a most leközölt információk sem fogják sokáig megállni a helyüket.

A rendező CinameCon-os nyilatkozatáról a Deadline számolt be:

“Négy epikus filmet készítünk, amelyek önállóan is megállják a helyüket, de együtt adják ki a teljes sztorit. Ezek a filmek arra lesznek tervezve, hogy a mozikban láthassuk be őket először. A világ négy legjobb forgatókönyvírójával és designerével dolgozom együtt az Avatar világának kiterjesztésén. A környezet, az új kultúrák, minden, ami ahhoz kell, hogy életre keltsük. Abból, amit látok, az valódi művészet túlszárnyalja még az első filmben látottakat is… Elakadt a szavam.”

Nekünk is elakadt.

6 HOZZÁSZÓLÁS

  1. Aztán remélem, hogy a nagy elakadás, nem fennakadást fog eredményezni. Mit sokaknak, nekem is nagyon tetszett az Avatar, nyilván magasak az elvárások, de óvatosan kellene azért Cameronnak nyilatkoznia szerintem, nem igazán ismerek olyan sorozatot, ahol az első részt igazán túl tudta volna szárnyalni egy következő.

  2. Terminátor mellett még Az Aliens,Halálos Fegyver részről részre jobb volt.
    Nem tudom megérem e a folytatásokat, de tényleg csak csúszik és csúszik.
    Igaz nem tudhatjuk mi jár Cameron fejében, miként képzeli el, az viszont elmondható
    róla, elég alapos.

  3. […] párhuzamosan forgatja le mind a 4 részt, amivel ő lesz az első rendező a világon, aki ekkora volumenű dologba bele mert fogni. (Peter […]

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..