300: Rise of an Empire képek – Sullivan Stapleton alias Themistokles

4
251

Már jó ideje tudjuk, hogy az ausztrál Sullivan Stapleton fogja alakítani Themistokles-t a 300: Rise of an Empire-ben, most képet is kaptunk hozzá, hogyan fog festeni a Válaszcsapás sorozat dús szakállat növesztett sztárja. A másik képen a hajón vívott csata első pillanatait láthatjuk, amely Noam Murro rendező elmondása szerint új távlatokat nyit a sztoriban. “A hat különböző csata még nagyobb lesz más-más helyszínekkel és taktikákkal.” – mondta, majd röviden összefoglalta, mi a legfontosabb közös vonás a 300 és a folytatás között azon kívül persze, hogy ugyanabban az időben zajlanak: “A kevés a sok ellen most is itt van. Százak százezrek ellen. Arról szól, hogy a legnagyobb hatalom a bölcsesség és a taktika.”
Sullivan Stapleton beszélt az Eva Green által megformált Artemisia karakteréről is: “Ő intézi Xerxes piszkos ügyeit a fimben. Bosszút készül állni, és igen jól csinálja. Olyan erőt képvisel, amivel számolni kell.”
Noam Murro végül összehasonlította Themistokles-t a Gerard Butler által megformált Leonidas-szal: “Themistokles sebekkel borított harcos és egyben politikus, de nem király. A demokrácia híve. Teljesen más karakter.”


300: Rise of an Empire képek4 HOZZÁSZÓLÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..